Huis van Stro
Amsterdam
Private GuesthouseHome.html
 

Huis van Stro | private guesthouse | Jan Olphert Vaillantlaan 63, 1068 XZ Amsterdam

T. 0031 (0)20 77 666 82 | E. info@huisvanstro.nl

Disclaimer


Alle informatie op deze website is met grote zorg samengesteld met als doel algemene informatie verstrekking. Wij garanderen niets ten aanzien van compleetheid, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid betreffende de verstrekte informatie. Iedere actie die wordt genomen op basis van deze informatie is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor welke schade of ander kosten dan ook voortvloeiend uit het gebruik van deze website en de getoonde informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het gebruik van deze website.

Vanuit onze website kunnen andere websites worden bezocht middels hyperlinks. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Bij het verlaten van onze website gelden waarschijnlijk andere ‘privacy policy’ regels.

Privacy Policy


Op deze website kunt u uw gegevens achterlaten zoals uw naam, uw emailadres etc.


Hoe wij informatie verzamelen:

Resreveringsformulier

etc...


Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken:

De informatie die u verstrekt aan ons is absoluut veilig bij ons. Wij zullen nooit uw gegevens verhuren. verkopen en of anderszins delen met derden. Wij kunnen van tijd tot tijd contact met u opnemen betreffende uw aankopen of afgenomen diensten (zoals fora of abonnementen) waar u zich voor heeft aangemeld.

U kunt ten aller tijden zich afmelden van het ontvangen van deze informatie.

Huis van Stro 2013

- All rights reserved